Konzerva Rinti Kennerfleisch Adult hydinové srdce 400g
Konzerva s hydinovými srdiečkami. Kompletné krmivo pre dospelé psy.
Vhodné pre všetky typy plemien.
Rinti je krmivo, ktoré obsahuje pre Vášho psa všetky dôležité látky.
Pri výrobe krmív Rinti je mäso pripravované pri nízkej teplote a šetrne spracované, aby si zachovalo čo možno najviac prirodzených látok. Preto chutí Rinti ako práve pripravené.
Jedinečná kombinácia viac druhov mäsa obohatená o vitamíny a minerálne látky.
Celkový obsah mäsa a vnútorností: 70%
Kŕmny návod: Psom s hmotnosťou 10 kg podávajte 1 konzervu denne, psom s hmotnosťou 20 kg podávajte 2 konzervy denne.
Zloženie: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (15% hydinové srdce), minerálne látky, repná vláknina (0,2%).
Akostné znaky: proteíny 11%, vlhkosť 77%, tuky 8%, hrubé popoloviny 2,5%, hrubá vláknina 0,6%, vápnik 0,3%, fosfor 0,25%, vitamín D3 200 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 20 mg / kg, zinok (oxid zinočnatý) 13 mg / kg.
Dodatočné parametre
Kategória: | Rinti dog wet |
---|---|
Hmotnosť: | 0.4 kg |
EAN: | 4000158910578 |
Země původu: | DE |
EAN: | 4000158910776 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Finnern GmbH
48455 Bad Bentheim, Germany
info@rinti.de
Podobné produkty

Konzerva s kuracím mäsom. Kompletné krmivo pre dospelé psy.
Rinti je krmivo, ktoré obsahuje pre Vášho psa všetky dôležité látky.
Pri výrobe krmív Rinti je mäso pripravované pri...







Konzerva s morčacím mäsom. Kompletné krmivo pre dospelé psy.
Rinti je krmivo, ktoré obsahuje pre Vášho psa všetky dôležité látky.
Pri výrobe krmív Rinti je...



Konzerva s hovädzím mäsom a ryžou pre psy s citlivým trávením. Kompletné krmivo pre dospelé psy bez lepku a konzervantov.
Pri výrobe krmiva Rinti je...

Konzerva so žalúdkamy pre psy. Kompletné krmivo pre dospelé psy s podielom 70% mäsa a drobkov.
S Omega-3 mastnými kyselinami, tieto polynenasytené mastné kyseliny...


Kompletné krmivo pre dospelé psy.
Zloženie: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (30% jahňacie mäso), škvarky, pečeň, vnútornosti, svalovina, obličky,...

